15-09-09

Naomi Campbell in reclamespot JBC

decoration

 

De voorbije twee dagen verbleef Naomi Campbell in het grootste geheim in ons land. Het topmodel was hier om een reclamespotje op te nemen voor JBC. Het is de eerste keer dat een Belgische keten zo’n beroemdheid van formaat weet te strikken voor een campagne.

Het verblijf van Naomi Campbell in België werd angstvallig geheim gehouden, waarschijnlijk op vraag van het topmodel zelf. De dame bewees immers al eerder dat ze het niet zo heeft voor paparazzifotografen. Ze kwam twee dagen geleden aan met een privéjet en vertrok gisteren in alle stilte op dezelfde manier. Ze was vergezeld van een heel leger bodyguards en persoonlijke assistenten.

Campbell werd gestrikt door JBC voor een reclamecampagne. In het spotje zouden ook Walter Van Beirendonck en An Buermans, de winnares van De Designers, een rol spelen. In totaal zullen er acht spotjes uitgezonden worden maar Campbell is maar in een daarvan te zien. Niet raar als je weet dat ze al eerder 400.000 euro vroeg voor een kleine opdracht en dat ze van Dolce & Gabbana meer dan anderhalf miljoen euro kreeg om hun gezicht te zijn. Normaal gezien worden er vandaag meer details vrijgegeven over de campagne.

 

19:15 Gepost door BV-spotter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: celebrities |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.