16-09-09

Pfaffs opnieuw in opspraak

decoration

 

Voor veel mensen zijn de Pfaffs een echte modelfamilie: Carmen en Jean-Marie zijn het ideale koppel en de zussen en hun mannen zijn elkaars beste vrienden. Maar dat blijkt nu allemaal schone schijn te zijn. Een ex-werknemer is al die leugens beu en komt nu naar buiten met een aantal schokkende geheimen.

“De mensen in de serie bestaan wel maar het leven dat ze laten zien is fictie”, vertelt een ex-werknemer van de Pfaffs in Blik. Hij werkte vijf jaar lang voor de bekendste familie van Vlaanderen en beweert daar heel wat gehoord en gezien te hebben. Nu er een rechtszaak aangespannen is tegen Jean-Marie en Carmen wegens verdenking van fraude, wil hij ineens komaf maken met alle andere leugens.

Volgens zijn verhaal gaat het helemaal niet zo goed tussen Carmen en Jean-Marie. De ex-doelman zou zijn vrouw al meerdere malen bedrogen hebben en zij laat dat allemaal gebeuren. “Het maakt niet uit of ze jong, oud, dik of dun zijn. Zelfs de echtgenotes van zijn vrienden zijn niet veilig voor hem”, aldus de man. Carmen zou wel degelijk op de hoogte zijn van het bedrog, maar ze doet alsof ze nergens van afweet. “Maar uit schrik voor ziektes vrijt ze alleen nog met condoom met Jean-Marie.”

Ook de dochters zijn op de hoogte van de avontuurtjes van hun vader en zij stelden hem zelfs al voor een ultimatum: als hij er niet mee ophoudt, mag hij zijn kleinkinderen niet meer zien. Maar tegelijk hebben ze ook nog andere zorgen want ook Carmen heeft heel wat te verbergen. Zij zou volgens de man elke dag minstens twee flessen wijn drinken. Toen ze vorig jaar haar schouder brak, zou ze ook te veel gedronken hebben.

De man beweert nog veel meer te weten en ook de zusjes Pfaff zijn niet veilig voor hem. Er zou veel jaloezie heersen onderling en ook de schoonbroers zijn niet echt goede vrienden. De hele familie blijkt dus een grote leugen te zijn. En als het aan hem ligt, vallen er binnenkort nog meer lijken uit de kast…

17:52 Gepost door BV-spotter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bv |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.